top of page
IMG_1651.jpg

 

 

 

MENUKAART

Verrassingsmenu’s:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende

Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:

 

4 - gangenmenu                                                                                                                52,50

5 - gangenmenu                                                                                                                57,50

 

Lekker vooraf:

 

Zuurdesem bol | boter | olijfolie | zeezout  6,95

 

Bordje Italiaanse ham  9,75

 

Oesters | rode wijnazijn | sjalot | citroen per stuk:  3,95

 

Sashimi van tonijn | wasabi | wakamé | gember | soja  12,50

 

​

3-gangenkeuzemenu voor 39,50

 

Voorgerechten:

 

                 Chef’s soep van de dag (vegetarisch)               

     

     Tataki watermeloen | wakamé | bosui | sesam |   

                            soja | rode peper (vegetarisch)                        

 

  Burrata | tomaat | basilicum | + 2,50

                       zwarte olijf (vegetarisch)                        

 

   Geschroeide zalm | grapefruit | granaatappel |

                         jalapeño | roomkaas                   

 

                 Rundercarpaccio | truffelmayonaise |             

                                                   Parmezaan | rucola                                             

 

                Steak tartaar Asian style | wasabi | furikake |            

                   koriander                

 

                                

Hoofdgerechten:

 

Citroen risotto | rucola |

      krokante Parmezaan (vegetarisch)          

 

Gekonfijte spitskool | kokos kurkuma saus |

     oesterzwam | koriander | dukkah (vegetarisch)   

 

           Catch of the day met bijpassend garnituur          

 

     Kalf rumpsteak | ratatouille | geroosterde aardappel |

tijm jus 

                                                                       

 Diamanthaas | bospeen | courgette | knolselderij |  chimichurri                                                                                                  

Eendenborst | groene kool |

                      knolselderij | sinaasappel tijm saus                                 

           

Extra erbij:

 

Portie Franse frietjes met mayonaise  4,50

 

Portie Franse frietjes met truffelmayonaise en Parmezaan  5,00

 

Desserts:

 

Superdessert voor 2 personen van onze

                                            patissier + 5,00 p.p.                                               

                       

Mojito scroppino

 

Frambozen panna cotta | witte chocolade|

                                bergamot | basilicum                                   

 

Amarenekers cheesecake |

                yoghurt schuim | kersen sorbet                   

                                           

               

​​Alle gerechten zijn ook los te bestellen

 

Voorgerechten                   13,50

Hoofdgerechten                 24,50

Desserts                               8,50

​

Chef’s Specials:

​​

Voorgerecht:

​Tonijn | limoen | avocado |  mango chutney + 5,00

                                                         

Hoofdgerechten:

Côte de boeuf van de grill voor 2 personen  85,00

 

"Farm Fields" Kalfshaas | kalfsjus  + 7,50

 

Bovenstaande Chef’s special hoofdgerechten worden geserveerd

met Franse frietjes en seizoensgroenten

 

Special coffees:

 

Irish coffee | Jameson  9,00

​

French coffee | Grand Marnier  9,00

 

Spanish coffee | Tia Maria  9,00

 

Italian Coffee | Amaretto di Saronno  9,00

 

Espresso Martini  9,00

bottom of page