top of page
IMG_1651.jpg

 

 

 

MENUKAART

Verrassingsmenu’s:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende

Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:

 

4 - gangenmenu                                                                                                                52,50

5 - gangenmenu                                                                                                                57,50

 

Lekker vooraf:

 

Zuurdesem bol | boter | olijfolie | zeezout  6,95

 

Bordje Italiaanse ham  9,75

 

Oesters | rode wijnazijn | sjalot | citroen per stuk:  3,95

 

Sashimi van tonijn | wasabi | wakamé | gember | soja  12,50

 

​

3-gangenkeuzemenu voor 39,50

 

Voorgerechten:

 

                 Chef’s soep van de dag (vegetarisch)               

     

 Parelcouscous | gerookte schapenkaas | venkel |

                      citroendressing (vegetarisch)                           

 

                       Burrata | biet | kervel | rode ui |            + 2,50

            balsamico (vegetarisch)             

 

Gravad lax | karnemelk | dille olie |

              komkommer | mosterd                

 

            Rundercarpaccio | truffelmayonaise |             

                                         Parmezaan | rucola                                             

 

        Wild zwijn pastrami | eekhoorntjesbrood crème |

        bundelzwam | hazelnoot     

             

 

                                

Hoofdgerechten:

 

Bloemkool | pompoen | spruitjes

        boleet | citroen beurre blanc (vegetarisch)          

 

Gepofte knolselderij | geroosterde prei |

 wortel | jus van geroosterde groenten (vegetarisch)   

 

Catch of the day met bijpassend garnituur         

 

Hertenbiefstuk | knolselderij | spruitjes | boleet |

port saus 

                                                                       

     Diamanthaas | kastanjechampignons | pommes carrée | gepofte sjalot | kalfsjus                                                                                                                  

     Rouleau van maishoender | pastinaak |

        wortel | foelie jus           

                          

           

Extra erbij:

 

Portie Franse frietjes met mayonaise  4,50

 

Portie Franse frietjes met truffelmayonaise en Parmezaan  5,00

 

Desserts:

 

Superdessert voor 2 personen van onze

                                            patissier + 5,00 p.p.                                               

                       

Bananenijs | chocolade tuille | pinda | karamelschuim

 

Bloedsinaasappel panna cotta | crumble | yoghurt ijs

    

Appel frangipane taartje | rozijnen |

            kaneelschuim | amandelijs             

        

                                                        

​​Alle gerechten zijn ook los te bestellen

 

Voorgerechten                   13,50

Hoofdgerechten                 24,50

Desserts                               8,50

​

Chef’s Specials:

​​

Voorgerecht:

Gegrilde tonijn | sesam | pinda | edame | Siracha crème + 5,00

                                                         

Hoofdgerechten:

Côte de boeuf van de grill voor 2 personen  85,00

Geserveerd met Franse frietjes en seizoensgroenten

​

Fazant | zuurkool | knolselderij puree | kastanjechampignons |

steranijsjus + 5,00

 

Special coffees:

 

Irish coffee | Jameson  9,00

​

French coffee | Grand Marnier  9,00

 

Spanish coffee | Tia Maria  9,00

 

Italian Coffee | Amaretto di Saronno  9,00

 

Espresso Martini  9,00

bottom of page